Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Expoziția Reconstructio Historica / Reenactment la Apulum

28 aprilie 2017 @ 18:00

 Vineri, 28 aprilie 2017, ora 18.00, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi vernisată expoziția Reconstructio Historica / Reenactment la Apulum.
Cu această ocazie vor fi expuse mai multe fotografii în care sunt surprinse instantanee de la numeroasele evenimente la care a participat Garda Apulum în cei arpoximativ cei 5 ani de când s-a lansat.
De fapt, manifestarea își propune să prezinte modul în care a evoluat la Alba Iulia în ultimii 5 ani fenomenul reconstituirii istorice de perioadă antică, care a avut în centru trupa Garda Apulum. De precizat, ca această trupă formată din 4 formații, Legiunea XIII Gemina, Lupii Apoulonului, Ludus Apulensis șI Magna Nemesis dă viață perioadei daco-romane, promovând patrimoniul antic local. Formată din voluntari albaiulieni, Garda Apulum a luat naștere în urma unor proiecte inițiate de Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.
Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Detalii

Data:
28 aprilie 2017
Timp:
18:00
Eveniment Category:

Organizator

Muzeul Național al Unirii Alba Iulia
Telefon:
0258 813 300
Email:
contact@mnuai.ro
Sit web:
www.mnuai.ro

Loc de întâlnire

Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia
Muzeului
Alba Iulia, Alba 510010 România
+ Harta Google
Telefon:
0258 813 300
Sit web:
www.mnuai.ro