Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Farse Medievale, 23 iulie 2017, ora 19:00

23 iulie 2017 @ 19:00 - 21:00

Duminică, 23 iulie, de la ora 19:00, Grupul Skepsis continuă programul de vară la Alba Iulia cu un spectacol de farse medievale. Spectacolul susținut în aer liber, în fața Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, îşi propune să aducă în faţa publicului o serie de farse populare care încântau publicul în perioada medievală.

Femeia, cum cântă trubadurii, ascunde înăuntrul ființei ei o pisică pusă pe joacă dar și pe … pradă. Acum ar pune mâna pe un bărbat pe care să și-l facă soţ, însă nu orice bărbat, unul care să îi convină cel mai mult. Şi în bărbați se ascund animale, care mai de care. Rămâne ca Miaorlina să-l găsească pe cel mai bun pentru ea! Eternul conflict bărbat-femeie se transformă în bătălii crunte între soţi şi soţii.

Căpitani lăudăroşi sunt puşi să îşi probeze curajul declarat, publicul este implicat direct în intrigă şi trubadurii privesc, se inspiră şi compun versuri săltăreţe şi cântece vesele.

Proiectul Stagiunea cu Skepsis 2017 este desfăşurat în perioada ianuarie 2017 – decembrie 2017, fiind un proiect de tineret şi bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa activ la viaţa socioculturală a comunităţii. Prin acest proiect Asociaţia Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru şi divertisment.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Detalii

Data:
23 iulie 2017
Timp:
19:00 - 21:00
Eveniment Category:

Organizator

Primaria Municipiului Alba Iulia

Loc de întâlnire

Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia
Muzeului
Alba Iulia, Alba 510010 România
+ Harta Google
Telefon:
0258 813 300
Sit web:
www.mnuai.ro