Expoziția „Arcade la Răstimpuri” semnată de Daniel Luca Voina

La răscrucea vremilor în care ne aflăm, pictorul Daniel Luca Voina vine în întâmpinarea omului contemporan cu o priveliște de lumină și culoare. Făcute în timp și cu timp, operele sale sunt o înveșnicire a unor locuri, oameni și timpuri. Temele abordate, stilul de redactare și tehnica exprimă o experiență poetică, un tainic mariaj sentimental între formă și conținut. 

Subiecte din lumea care ne înconjoară au fost prezentate într-o lumină nouă. Au fost impregnate cu un mister greu de exprimat în cuvinte. Prin tușe bine definite, linii ferme și o cromatică vioaie, ne îmbie să dăm timpului timp și să le privim cu răgaz, căci ele hrănesc și odinesc sufletul mereu rămas fără timp și îl învață pe privitor joaca cu timpul.

Deschisă la Museikon, expoziția „Arcade la Răstimpuri” a maestrului Daniel Luca Voina invită la o incursiune în timp și oferă perspectiva transcenderii timpului, a înveșnicirii lui prin artă. Vernisajul, care se va transmite și online pe pagina de facebook a Muzeului, va avea loc joi, 27 mai 2021, la ora 18.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

FII PREGĂTIT