Expoziție de pictură/ Începuturi

Centrul de Cultură ,,Augustin Bena” și Consiliul Județean Alba, în parteneriat cu Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia sprijină 𝗱𝗲𝗯𝘂𝘁𝘂𝗹 𝗮𝗿𝘁𝗶𝘀𝘁𝗶𝗰 𝗮𝗹 𝘁𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝘂𝗹 𝗔𝗹𝗯𝗮.

Vă invităm cu drag la 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗲𝘅𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗲 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗽𝗶𝗰𝘁𝘂𝗿𝗮̆ a tinerei artiste 𝗖𝗥𝗜𝗦𝗧𝗜𝗡𝗔 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔 𝗣𝗘𝗧𝗥𝗨𝗧̦𝗜𝗨 – vineri, 20 mai 2022, ora 18:00, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, Sala Albastră.

Cristina Maria Petruțiu studiază în prezent artele plastice la Școala de arte și meșteșuguri din cadrul CCAB, clasa de pictură coordonată de prof. dr. Ioana Raica. A absolvit cu succes clasele de grafică și de design ambiental din cadrul aceleiași școli (în anul 2021), iar în anul 2022 a absolvit cursul: How to Plan a Successful Composition: Incorporating Water, Reflections and Stones in your Landscapes, (acuarela) Fabio Cembranelli. Până în prezent, a luat parte cu lucrări de artă la trei expoziții de grup: Expoziția Națională de pictură ”Map of Art 2” Galeria Cluj-Art, Cluj Napoca, Expoziția internațională de artă vizuală ”Map of Art 3” Galeriile Cromatic, Craiova și Expoziția Națională de artă vizuală ”Waiting for Christmas” Galeria Arta 2, Craiova. A participat la două tabere de creație: 2022 – Tabăra de creație de la Bran (acuarelă) și 2021 – Tabăra de creație de la Cisnădioara (acuarelă).
A obținut importante premii la concursuri naționale de arte plastice, dintre care amintim:
2022 – Concursul anual de pictură și grafică „Imaginar” Cluj Napoca
2022 – Concursului Național „Ion Popdan” Satu Mare 2022
2022 – Concursul Naţional de arte plastice „Nicolae Milord” Piatra Neamț, Mențiune – secțiunea grafică
2021 – Concursul Naţional de arte plastice „Nicolae Milord” Piatra Neamț, secțiunea pictură
2021 – Concursul Național de arte vizuale „Nicolae Mantu” Galați 2021, secțiunea grafică
2020 – Concursul Naţional de arte plastice „Nicolae Milord” Piatra Neamț 2020, Premiul III – secțiunea grafică.

Îi dorim mult succes Cristinei Maria Petruțiu !

Vezi mai puţin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

FII PREGĂTIT