Recital al violonistei Camelia Brudan

Astăzi, 26 nov. 2019, de la ora 16:00, vă invităm la Museikon, Str. Unirii Nr.3, Alba Iulia, la un recital al violonistei Camelia Brudan.
Interpreta s-a născut la Alba Iulia în 1985, a început studiile muzicale din clasa I, la Liceul de Arte din orașul natal. În anul 2000 devine studentă la conservatorul din Alicante (Spania). În perioada 2004-2010 a făcut parte din colectivul de instrumentiști al mai multor orchestre spaniole: orchestra filarmonică din Alicante, orchestra din Valencia, orchestra Operei din Elche, orchestra de cameră din Novelda și orchestra simfonică din Cordoba.
În 2015, împreună cu compozitorul și chitaristul Javier Villafuerte, a colaborat cu Universitatea din Brașov pentru un curs de muzică flamenco.
Din anul 2014 susține recitaluri împreună cu pianista Fatma Gocek din Turcia, ambele fiind interesate de impactul folclorului asupra muzicii clasice.
Evenimentul de astăzi ar fi trebuit să le reunească pe cele două protagoniste, dar motive foarte obiective fac ca repertoriul programat să fie interpretat doar de Camelia Brudan.
Veți putea audia lucrări din creația românească și internațională, inspirate de muzica tradițională.
Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

FII PREGĂTIT