Expoziţie: SACRU

Vernisaj: vineri 15 februarie 2019, ora 16:00,  Museikon, str. Unirii nr.3 Alba Iulia

Binecunoscuta pictoriţă sătmăreană Cristina Gloria Oprişa va deschide vineri, 15 februarie, la Alba Iulia, prima expoziţie personală dintr-o serie planificată să acopere întreaga primăvară.

”Având în vedere că mă aflu în anul de graţie ce cu ajutorul lui Dumnezeu mă aduce la vârsta de 65 de ani intenţionez un periplu de expoziţii personale în locul unei retrospective”, mărturiseşte artista. După expoziţia ”Sacru” de la Museikon din Alba Iulia, Cristina va avea două expoziţii consecutive în Galeria din Piaţa Spania din Bucureşti: ”Darul îngerilor” (vernisată în 1 martie) şi ”Ţâpurituri cromatice” (15 martie). Aniversarea propriu-zisă va fi marcată în 20 mai la Galeria de Artă UAPR din Centrul Nou al municipiului Satu Mare cu deschiderea expoziţiei ”Semper florentis”.

În calitate de principal organizator şi curator, Cristina se va ocupa şi în acest an de expoziţia-happening ”Micul Prinţ” din 14 mai şi expoziţia colectivă ”Semn” din octombrie, ambele urmând să fie găzduite de Muzeul de Artă Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

FII PREGĂTIT