Salonul Internațional de Machete Statice Alba Iulia 2022, Ediția a XVI-a

Salonul Internațional de Machete Statice Alba Iulia 2022, la a XVI-a ediție
Asociatia Modelism Alba (AMA – IPMS România), în parteneriat cu Cercul Militar Alba Iulia, Machete.ro, Aerohistoria și Aripi Argintii organizează în perioada 26 noiembrie 2022 – 28 ianuarie 2023, Salonul International de Machete Statice Alba Iulia 2022, ediția a XVI-a.
Evenimentul este realizat în colaborare cu Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și cu sprijinul Consiliului Județean Alba.
Expozitia va fi găzduită de Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, în secțiunea Expoziții Temporare, de la etajul 2.
Vernisajul are loc sâmbătă, 26 noiembrie 2022, cu începere de la ora 12.00.
Miniaturile modelistilor din România, Anglia, Bulgaria, Italia, Serbia și Ungaria, multe premiate în concursurile interne și internaționale, vor fi structurate pe categorii și scări, dar și pe perioade istorice. Alaturi de acestea, sunt prezente și lucrările confecționate de copiii de la Clubul Copiilor Valea Jiului și de la Palatul Copiilor Sibiu, în cadrul cercurilor de modelism locale.
În cadrul Salonului există și o secțiune de fotografii dedicată Aniversării a 60 de ani de serviciu operativ în cadrul Forțelor Aeriene Române a avionului Mig 21.
Evenimentul face parte din cadrul programului activităților Zilei Naționale a României de la Alba Iulia, la 104 ani de existență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

FII PREGĂTIT